googlee740998b8da8c1e5.html

Waarom kiezen voor EzoPhoto

Op welke basis kiest U een fotograaf? En waarom maakt EzoPhoto het verschil? Hier enkele antwoorden:

1. Kostprijs

Bij de meeste mensen is (vooral voor een huwelijk/communie) de kostprijs vaak een struikelpunt. Zoals bij iedere dienst is het logisch, dat zeer goedkoop werkende mensen vaak een tekort aan kennis of ervaring hebben. Hierdoor blijft de prijs laag, even laag als de garantie op leuke foto’s. Professionele fotografen zijn vaak zeer duur. Te wijten aan de grote hoeveelheid aanbod wat tegenwoordig te verkrijgen is, achtten meerdere mensen zich in deze tijd fotograaf, en bijgevolg heeft de professionele fotograaf minder werk. Hierdoor gaan de prijzen natuurlijk omhoog, aangezien de fotografie de broodwinning is. EzoPhoto werkt als zelfstandige in bijberoep, wat maakt dat:
A: De fotografie een HOBBY blijft, en er dus met veel meer passie gefotografeerd zal worden
B: De verdiensten gebruikt worden om te investeren en onderhouden van het materiaal.
Als gevolg heeft dit dat EzoPhoto even goed werk levert als de full-time professioneel fotograaf, maar vaak tegen de helft van de prijs.

2. Sociaal engagement

Niemand vind het leuk om met een associaal zakenman geconfronteerd te worden. EzoPhoto maakt er een punt van de mensen zo goed mogelijk op hun gemak te stellen, open te staan voor communicatie, en met een duidelijke attitude te laten zien dat iedere opdracht met plezier uitgevoerd word. 
Hierbj komt dat EzoPhoto steeds een persoonlijk contact met de klant wenst alvorens aan de reportage te beginnen. Op deze manier leert men elkaar een beetje kennen, en staan we niet als vreemden tegenover elkaar op de dag zelf. 
Het is tevens een mogelijkheid om informatie uit te wisselen op dit moment, zodat zowel klant als EzoPhoto goed voorbereid, met kennis van de wensen van de klant aan de reportage kan beginnen. 

3. Kwaliteit van het resultaat

Zoals eerder aangehaald vinden we tegenwoordig op iedere hoek van de straat een fotograaf. Vaak ook welgestelde mensen die u het beste materiaal kunnen laten zien waarmee ze werken. Dit zegt niets over het resultaat dat afgeleverd word. Inzicht en ervaring maakt nog steeds voor 80% uw reportage compleet en aangenaam om naar te kijken. EzoPhoto geniet deze ervaring in diverse technieken, en kan dus ieders honger stillen, of men nu klassiek, modern, retro, of abstracte foto’s wenst. 
Belangrijk is ook te weten dat EzoPhoto u voorziet van ALLE beelden welke deze dag gemaakt zijn. Geen verrassingen naderhand wanneer blijkt dat U uit de 1000 genomen foto’s slechts een selectie van 150 foto’s mag maken. Bij EzoPhoto krijgt u alles, in hoge resolutie, zowel in kleur, als in diverse tinten meegeleverd. 

4. Vrijheid in gebruik van foto’s

Bij wijze van reclame durven vele fotografen hun foto’s, of enkele ervan (meestal de mooiste) voorzien van het „bedrijfslogo”. Bij EzoPhoto is dit niet zo. Geen enkele foto word voorzien van het logo, en de foto’s zijn ten alle tijden vrij van gebruik, zolang ze gebruikt worden op de manier zoals de fotograaf ze afgeleverd heeft. U bent dus ook niet verplicht een album, afdruk, canvas of dergelijke bij EzoPhoto te laten maken. Uw meegeleverde foto’s zijn van dusdanige kwaliteit dat u ze makkelijk elders kan laten drukken. 

5. Eigen inbreng

EzoPhoto vind het belangrijk dat ook de klant inbreng heeft gedurende de reportage zelf. Uiteraard zullen wij onze ervaring gebruiken om u in de juiste poses te leiden en op de mooie plaatsen te brengen, maar wanneer de klant een suggestie naar boven brengt is het in onze ogen belangrijk dat deze tips ook opgevolgd worden.

6. Eigenaardige situaties

Vaak komt men als fotograaf in verscheidene situaties terecht. Lichtomstandigheden wijzigen, net zoals locaties. Op die momenten is het essentieel voor de fotograaf omhierop te anticiperen om de kwaliteit te verzekeren. Een onervaren fotograaf, en vaak dus de goedkopere fotografen, hebben niet de natuurlijke reflex om zich dadelijk aan te passen aan deze veranderlijke situaties. Een goede kennis van toestel en ervaringen uit het verleden maken een fotograaf daarom net beter als de gemiddelde fotograaf, wat natuurijk uw garantie op leuke foto’s verhoogt. 

7. Multitasking

Een goed fotograaf is meer dan enkel de persoon die beelden schiet. Tijdens een huwelijk helpt hij in bepaalde situaties mee te sturen. Opnieuw is het de ervaring die ervoor zorgt dat bepaalde onverwachtte situaties onopvallend en snel opgelost worden. Een goed fotograaf is ook een beetje ceremoniemeester. 

8. Naderhand?

In het digitale tijdperk is het belangrijk een back-up te hebben. Een analoog, ingeplakt huwelijksalbum van weleer stond steeds beschermd in de kast, met weinig risico op beschadiging van de foto’s. Tegenwoordig staan de meeste huwelijksalbums op een digitaal media (DVD, Externe harde schijf, …) Daarom is het belangrijk te weten dat u steeds bij EzoPhoto terecht kan om een kopie van uw foto’s, bij verlies of beschadiging van het originele bestand wat u mee kreeg.

9. Professioneel vs. amateur

Al deze voorgenoemde zaken maken het verschil tussen een professioneel fotograaf, en een amateur. Denk goed na alvorens te beslissen dat uw neef uw reportage wel zal maken, „omdat hij een grote camera heeft en veel lenzen”. Weet dat een goedkoop gelegenheidsfotograaf vooral ervaring mist, en een full time professioneel fotograaf vaak slechts een kleine selectie uit het aanbod levert. Omdat EzoPhoto deze ervaring combineert met het ruime aanbod en gemiddelde prijzen, kunnen wij waarschijnlijk uw gulden middenweg zijn, welke kwaliteit levert, aan gunstige prijzen.